Electria suomeksi


Tuomme digitaalisuuden arkipäivän esineisiin

Electria on Metropolia Ammattikorkeakoulun soveltavan digiteknologian tutkimus- ja kehitysyksikkö. Ydinosaamistamme ovat käyttäjälähtöinen suunnittelu, langaton anturiteknologia ja sulautetut järjestelmät. Konkretisoimme huippututkimuksen tuloksia käytäntöä ja liiketoimintaa palveleviksi sovelluksiksi. Tapaamme toimia kuvaavat tarpeisiin vastaaminen, rohkeat kokeilut ja ketteryys. Projekteistamme on syntynyt useita startup-yrityksiä ja kaupallisia menestyksiä.

sohvalla.jpg

Tilamme Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa kattavat laadukkaat laite- ja kehitysresurssit prototyyppien suunnitteluun ja valmistukseen. Opetuksen kanssa yhteistyössä toteutetuista monialaisissa projekteissa jalostuu osaavia asiantuntijoita työelämän kehittäjiksi.

Electrian toiminnot:

Tutkimus ja kehitys
Electrian tutkimus- ja kehitystoiminta on keskittynyt älykkäisiin digitaalisiin järjestelmiin. Käynnistämme ja koordinoimme teknologiaan liittyviä hankkeita, joiden aiheena voi olla toiminnan tehostaminen teknologian avulla hyvin erilaisissa ympäristöissä. Alla esimerkkejä toteutetuista ja käynnissä olevista projekteista:

Prototyypit ja piensarjat
Electrian ytimen muodostaa koetuotantotehdas, jossa voidaan valmistaa piirilevyjä. Electrian omasta insinööripoolista ja verkostoista löytyy myös osaamista elektroniikkatuotteiden suunnitteluun ja testaamiseen.

Testaus ja tarkastuspalvelut
Röntgen, olosuhdekaappi ja muut tarkastuspalvelut

Koulutus
Tilauskoulutusta
RFID teknologiat, älypaperiteknologiat, energian kerääminen, juotoskoulutus, tuotantokoulutus jne.